Teknoloji

Güvencem’in Teknoloji Ötesi İşyeri Alarm Sistemleri

İş yeriniz sizin her şeyiniz! Her şeyden önce onu efektif bir şekilde koruma altına almak gerekmektedir. İşyeri alarm sistemleri sizi yalnızca hırsızlara değil, aynı zamanda gerçekleştiği anda doğal afetlere karşı da korumaya çalışmaktadır.

İşyerinizi koruma altına almak isterken dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta bulunuyor: hangi firmaya nasıl güvenebiliriz? Bu tür bir şirket seçerken seçtiğiniz firmanın tamamının profesyonellerden oluşmasına dikkat etmek gerekir.

Güvenlik ve koruma işleri oldukça ciddi işlerdir. Minimum hata ile yürütülmesi gereken bu güvenlik sistemi işlerinde işinin ehli bir firma da Güvencem’dir.

Güvencem firması size donanımlı bir ekip, profesyonel bir örgütlenme vaat etmektedir. Güvenlik sistemlerinin tamamı 7/24 aktif olduğu için onu takip edebilecek ve en ufak bir uyarıda derhal merkeze ve gerekli mercilere bildirebilecek, stresten uzak ve işi bilen bir ekip olması çok önemlidir.

Firma tercih etmeden önce daha öncesinde bu firma ile çalışan müşterilerin geri dönüşlerine göz atarsanız kafanızda bir fikir oluşması daha kolay olacaktır. Çalışmalarından ve ekiplerinden memnun kalan ev ve işyeri sahiplerinin seçtiği firma eğer yorumlarında anlattığı kadar güzelse, siz de uygun bir fiyata anlaşma sağlayabilirsiniz.

Mobil Işıklandırma Çözümlerine Bir Bakış

Mobil ışıklandırma çözümleri belki de en portatif ve oldukça kullanışlı birer güvenlik sistemleridir. Birkaç farklı çeşidi bulunmaktadır:

  • Will-burt night scan
  • NightScan Chief
  • Night Scan Powerlite
  • Night Scan Extreme

Kalanları için mutlaka Güvencem online mağazasını ziyaret ediniz.

Işık Kulesini Yakından Tanıyalım

Işık kulesi birkaç farklı şekilde olabilmektedir:

  • Will-burt night scan: Bu ışık kulesi, 1 ve 1.5 olmak üzere iki farklı sürüme sahiptir. Özellikle eğer aracınız küçükse, bu ışık kuleleri çok elverişli olacaktır. Katlanabilen özelliğe sahip bu ışık kulesi, çatıya kolayca konulabilmektedir. Night Scan ışık kuleleri için herhangi bir teknik ekip kurulumu gerekmemektedir. Eğer 4×4 küçük bir jipiniz varsa, Night Scan korumalarına bir şans tanıyabilirsiniz.
  • Night Scan Chief: Araç içerisinde herhangi bir alana ihtiyaç duymayan bu ışık kulesi yine katlanabilir özelliğe sahiptir. Küçük araçlarda kullanılabilecek olan bu ışık kulesi, çatıya kolayca monte edilebilmektedir ve kurulum gerekmemektedir.
  • Night Scan Powerlite: Night Scan Chief gibi araç içerisinde bile bir yere ihtiyaç duymayan bu ışık kulesi, katlanabilirdir ve çatıya monte edilebilir. Genellikle çekici, dozer gibi büyük ve ağır araçlar için kullanılmaktadır.
  • Night Scan Extreme: Genellikle dağ tepelerinde kullanılan, sık ağaçların ve ormanların bulunduğu yerlere kurulan bir ışık kulesidir. Daha çok rakımlı yani yüksek yerlerde kullanılmaya elverişli olan bu ışık kuleleri gerçekten ihtiyacınız olabilecek kadar donanımlı bir cihazdır.

Sizin için en uygun ışık kulesini seçerek Güvencem farkı ile temin edebilir ve her yerde güvenliğinizi kolayca kendiniz sağlayabilirsiniz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Sonradan Banyo Yapımı

Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmayan evlerde sonradan banyo yapımı uygulaması ile ebeveyn banyo elde edilebiliyor.…

12 ay önce

IQOS Sigara Nedir?

Günümüzde insanlar iqos elektronik sigara modellerinden yararlanarak zararlı etkileri bir kenara bırakıyor. Süngerimsi filtre katmanı…

1 yıl önce

Modern Dış Cephe Kaplama Modelleri

Son yıllarda çok daha yaygınlaşan dış cephe mantolama firmaları arasında firmamız her zaman kaliteli ve…

1 yıl önce

Bursa’da Geleneksel Türk Kültürünü Yaşatıyoruz!

Almira Hotel Termal ve SPA merkezi içerisinde gelişmiş termal alanı ve gelenekselleşmiş Türk hamamı ile…

1 yıl önce

İngiltere’ye Gitmenin En Güvenilir Yolu

Günümüz koşullarında çok daha rahat bir şekilde İngiltere vizesi almanız için en güvenilir yolu gösteren…

1 yıl önce

Kaliteli Marka Kaliteli Hizmet

Arçelik Bursa olarak, çamaşır makineleri, buzdolapları, klimalar ve televizyonlar dahil olmak üzere çok çeşitli ev aletleri…

2 yıl önce