Kategori: Haber

IQOS Sigara Nedir?

Günümüzde insanlar iqos elektronik sigara modellerinden yararlanarak zararlı etkileri bir kenara bırakıyor.

Süngerimsi filtre katmanı üzerinden sigara deneyimi sunan İQOS buhar desteğiyle sigara ihtiyacına yanıt veriyor. Buhar verirken cihaz yanma olayı gerçekleştirmez. Marlboro tarafından üretilen İQOS ısıtmalı sigara markalarından bir tanesidir. İQOS Heets likit ürünleri farklı aromalarla üreticilere sunuluyor. Zararsız olmasıyla öne çıkan elektronik sigaralar birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Sigara tiryakilerinin şikayet ettiği bağımlılık konusu İQOS ile sona eriyor.

İQOS özel aromalarını kullanıcılara sunuluyor. Dilediğiniz likit ürünlerini sitemiz üzerinde bulabilirsiniz. İQOS sigara modelleri dünya çapında insanlar tarafından satın alınıyor. Sitemiz üzerinde ıqos sigara modellerini satın alarak keyifli içim deneyiminden yararlanabilirsiniz.

İQOS Sigara Zararlı Mı?

İQOS özel olarak kullanım için tasarlanmış özel tütün cihazlarından bir tanesidir. İQOS ısıtmalı şekilde tasarlandı. Buhar için yanma olayı gerçekleşmemektedir. Cihaz tütünü içeriden ısıtarak nikotin desteğini veriyor. İQOS elektronik sigara USB ile kolayca şarj edilebiliyor. Tuşları sayesinde istenilen oranda tütün sunabiliyor. İQOS farklı renk ve modellerle satışa çıkarılıyor. İQOS elektronik sigara çeşitlerini bu adres üzerinden sizlere sunabiliyoruz. Elektronik sigara çeşitliliğimizle yanınızdayız. İQOS sigara modellerini şimdi adresimizde bulabilirsiniz. Sitemizde farklı tasarımlarla sunulan iqos iluma cihazlarını bulabilirsiniz. Benzersiz ürün çeşitliliğimizle karşınızdayız. Tek tıkla Türkiye’nin her yerinden elektronik sigara cihazlarının siparişini verebilirsiniz. 2023 yılının en sevilen modellerini satın alabilirsiniz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Sonradan Banyo Yapımı

Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmayan evlerde sonradan banyo yapımı uygulaması ile ebeveyn banyo elde edilebiliyor.…

12 ay önce

Modern Dış Cephe Kaplama Modelleri

Son yıllarda çok daha yaygınlaşan dış cephe mantolama firmaları arasında firmamız her zaman kaliteli ve…

1 yıl önce

Bursa’da Geleneksel Türk Kültürünü Yaşatıyoruz!

Almira Hotel Termal ve SPA merkezi içerisinde gelişmiş termal alanı ve gelenekselleşmiş Türk hamamı ile…

1 yıl önce

İngiltere’ye Gitmenin En Güvenilir Yolu

Günümüz koşullarında çok daha rahat bir şekilde İngiltere vizesi almanız için en güvenilir yolu gösteren…

1 yıl önce

Kaliteli Marka Kaliteli Hizmet

Arçelik Bursa olarak, çamaşır makineleri, buzdolapları, klimalar ve televizyonlar dahil olmak üzere çok çeşitli ev aletleri…

2 yıl önce

Ucuz Fiyatlara Evden Eve Nakliyat

Türkiye'de evden eve nakliyatın özellikle son yıllarda bir hayli yaygınlaşmış olmasından dolayı, artık daha ucuz…

2 yıl önce