Kategori: Haber

Cami Halıları Nasıl Temizlenir?

Müslümanların ibadetlerini gerçekleştirdiği alanların temiz ve düzenli olması gerekir. Müslümanlar ibadetlerini camilerde gerçekleştirir. Camilere ayakkabı ile girilmesi ve çorapsız girilmesi yasaktır. Cami halısı cami halıları kullanılarak temizlik ve düzen oluşturulur. Birçok farklı renk ve desenlere sahip olan cami halısı modelleri camilerde kullanılır. Kur’an-ı kerim öğrenmek için gidilen kurslarda da halılar tercih edilir.

Kurs halısı da cami halıları gibi kalın yapıya sahiptir. Bu halıların temizliği buharlı sıcak su ile yapılarak halıların temizliği ve hijyeni sağlanır. Makinalı temizleme sistemi de uygulanarak derinlemesine temizlik sağlanabilir. Duvardan duvara cami halısı modelleri ile birlikte açık alanların kaplanması sağlanır.

Halı Yıkama Makinesi

Bütün yaşam alanlarında yer kaplaması olarak serilen halılar yaşam alanlarının temizliğini ve düzenini oluşturur. Bu halıların temizliği oldukça zahmetli ve güç gerektiren işlerdir. Özellikle de bütün olarak cami alanlarına serilen halıların temizliği halı yıkama makinesi tarafından yapılmaktadır. Halı yıkama makineleri ile yurt halısı, cami halısı temizliği yapılarak büyük alanların temizliği sağlanır. Birçok farklı model ve desene sahip olan cami halıları cemaatin kolaylıkla saf tutması için saflı cami halısı serilir.

Saflı cami halısının yanı sıra seccadeli cami halısı da kullanılarak cemaatin rahatlıkla namaz kılması sağlanır. Akrilik yapıya sahip olan akrilik cami halısı da makine sistemi ile rahatlıkla temizlenebilir sistemi ile temizlenmenin dışında buharlı köpük sistemi ile halıların derinlemesine temizliği yapılabilir. Naturel cami halısı yapısı da doğal pamuktan üretildiği için kolaylıkla temizlenebilen cami halıları arasındadır.

Cami Halısının Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Cami halısı fiyatları üretimi sırasında kullanılmış olan iplik ve dokusuna göre fiyatlandırılır. Duvardan duvara döşenen ve herhangi bir yerde boşluk kalmayacak bir şekilde yerleştirilen cami halıları metrekare hesabı olarak belirlenip camilere döşenir.

Yün dokuya ve iplik kumaşa sahip olan yün cami halısı fiyatları diğer halılara göre biraz farklıdır. Birçok farklı desen ve modele sahip olan halılar göbekli cami halısı seccadeli cami halıları olarak sınıflandırılabilir. Farklı renk ve desenleri ile birlikte fiyatlandır lan cami halıları oldukça kullanışlı dokuya ve yapıya sahiptirler. https://www.saricahali.com.tr/ siz de bu linkten cami halısı modellerine erişebilirsiniz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Sonradan Banyo Yapımı

Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmayan evlerde sonradan banyo yapımı uygulaması ile ebeveyn banyo elde edilebiliyor.…

12 ay önce

IQOS Sigara Nedir?

Günümüzde insanlar iqos elektronik sigara modellerinden yararlanarak zararlı etkileri bir kenara bırakıyor. Süngerimsi filtre katmanı…

1 yıl önce

Modern Dış Cephe Kaplama Modelleri

Son yıllarda çok daha yaygınlaşan dış cephe mantolama firmaları arasında firmamız her zaman kaliteli ve…

1 yıl önce

Bursa’da Geleneksel Türk Kültürünü Yaşatıyoruz!

Almira Hotel Termal ve SPA merkezi içerisinde gelişmiş termal alanı ve gelenekselleşmiş Türk hamamı ile…

1 yıl önce

İngiltere’ye Gitmenin En Güvenilir Yolu

Günümüz koşullarında çok daha rahat bir şekilde İngiltere vizesi almanız için en güvenilir yolu gösteren…

2 yıl önce

Kaliteli Marka Kaliteli Hizmet

Arçelik Bursa olarak, çamaşır makineleri, buzdolapları, klimalar ve televizyonlar dahil olmak üzere çok çeşitli ev aletleri…

2 yıl önce