Teknoloji

Bilimp Görev Yönetimi Aracının Özellikleri

2016 yılından yürürlüğe giren Kişisel Verilerin Koruması Kanunu uyarınca kişisel verileri elinde bulundurmayı gerektiren işlere hukuken çeşitli yükümlülükler getirilmiştir. Getirilen bu yükümlülüklerin temeli her ne kadar hukuki olsa da teknik bakımdan pek çok ihtiyacı da içinde barındırmaktadır.

Bilimp, özenle geliştirilen yazılımı ile KVKK sürecinde işletmenizin hem hukuken hem de teknik bakımdan yanındadır. Bu kapsamda sizle için özel olarak geliştirdiği paketlerle ihtiyacınıza yönelik hizmetler sunmaktadır. Bilimp kapsamında sunulan hizmetlerden biri de kişisel veri envanteridir.

Veri envanteri hazırlamayı kolaylaştırmak adına Bilimp, kurum ve şirketler için hazır bir menü sunar. Hazırlanan bu menü VERBİS sistemi ile tamamen uyumludur ve bu sayede envanterin VERBİS özeti kolayca tamamlanabilir. Kişisel veri envanterde yer alan alanlardan bazıları şunlardır:

  • Yurt içi ve yurtdışı aktarım ortamı
  • Yapılan iş ve veriyi işleyen departman
  • İmha zamanı
  • İşleme amacı
  • İlgili Kişi grubu
  • Saklama süresi
  • İşlenen kişisel veri
  • Saklama ortamı
  • Hukuki gerekçe
  • Alınan tedbirler
  • Veri kategorisi

Bilimp ile Görev Yönetimi

İş süreci çalışanların kendilerine verilen görevleri yerine getirmeleri ile şekillenmektedir. Tam da bu sebeple görev yönetimi ne denli kontrollü olursa işten elde edilen verim de bir o kadar fazla olacaktır. Bilimp, üstün teknolojisi ile geliştirilen yazılımı sayesinde hem web hem de mobil cihazlar üzerinden kolayca görev atama imkanı sunar. Görevler belirli bir kişiye atanabileceği gibi arzu edilmesi halinde belirli bir gruba ya da departmana da atanabilir. Tüm bunlara ek olarak atanan görevin kontrol sağlayıcısı da yine işveren tarafından kontrolle görevlendirilebilir.

Verilen görevlerin belirli bir süre zarfında tamamlanması gereken hallerde, görev için son teslim tarihi belirlenebilir. Daha sonra tekrar edilmesi gereken görevler tekrarlı görev olarak seçildiği takdirde istenilen periyotlarda tekrarlanır. Bununla birlikte spesifik olarak belirli bir adreste yapılması gereken görevlerde cep telefonu üzerinden konum takibi yapılarak konum kontrollü görevler oluşturulabilir. Çalışanlar verilen görevleri tamamladıklarında ilgili dosya ya da resimleri sisteme yükleyebilir.

Görev İletişimi ve İzleme

İşveren tarafından yapılan görev atamaları çalışanın mobil cihazında yer alan Bilimp uygulamasına bildirim olarak düşer. Bu sayede çalışanlar kendilerine veren görevlerden anında haberdar olma fırsatı yakalar.

Bununla birlikte aklına takılan sorularla ilgili görevi yanıtlama sekmesi üzerinden işverenle iletişime geçerek sorular sorabilir. Göreve başladığını karşı tarafa bildirmek için göreve başla butonunu kullanabilir ve görevi, ilgili dosyaları ekleyerek tamamlayabilir.

Görev yalnızca bir kişiye değil de bir ekibe ait ise kişi kendi görevini tamamladıktan sonra gerekli dosyaları ekleyerek diğer arkadaşına görevi iletebilir. Böylelikle aynı konuya ilişkin birden çok görev ataması olmaz. Birbiriyle ilişkili tüm görevler tek bir atama altında toplanır ve tüm dosyalar da bu alanda birikir.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Sonradan Banyo Yapımı

Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmayan evlerde sonradan banyo yapımı uygulaması ile ebeveyn banyo elde edilebiliyor.…

12 ay önce

IQOS Sigara Nedir?

Günümüzde insanlar iqos elektronik sigara modellerinden yararlanarak zararlı etkileri bir kenara bırakıyor. Süngerimsi filtre katmanı…

1 yıl önce

Modern Dış Cephe Kaplama Modelleri

Son yıllarda çok daha yaygınlaşan dış cephe mantolama firmaları arasında firmamız her zaman kaliteli ve…

1 yıl önce

Bursa’da Geleneksel Türk Kültürünü Yaşatıyoruz!

Almira Hotel Termal ve SPA merkezi içerisinde gelişmiş termal alanı ve gelenekselleşmiş Türk hamamı ile…

1 yıl önce

İngiltere’ye Gitmenin En Güvenilir Yolu

Günümüz koşullarında çok daha rahat bir şekilde İngiltere vizesi almanız için en güvenilir yolu gösteren…

2 yıl önce

Kaliteli Marka Kaliteli Hizmet

Arçelik Bursa olarak, çamaşır makineleri, buzdolapları, klimalar ve televizyonlar dahil olmak üzere çok çeşitli ev aletleri…

2 yıl önce