Kategori: Genel

Konya’da Emlak sektörü denilince Enkay İnşaat

Hayata geçirdiği projelerle ve o projelere verilen isimlerle bütün dikkatleri üzerine çeken Enkay İnşaat , sadece isimlerle değil inşaatında kullandığı malzemeden tutunda yaşanabilir daireleri de büyük ilgi odağı olmuştur. Anahtar teslimini söz verdiğini tarihten önce veren Enkay İnşaat, daire sahiplerinden tam not almayı sürdürmektedir.

Konya’da Emlak’taki farkını her defasında ortaya koyan Enkay İnşaat, kalitesinden ve hizmetinden asla ödün vermemektedir. Öyle ki, daire sahipleri Enkay İnşaat güvencesiyle gönül rahatlığıyla huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmektedirler. Konya’da İnşaat denilince ilk akla gelen firma konumundaki Enkay İnşaat, sadece inşaat sektöründeki farkını bütün sektörlerde ön plana çıkarmıştır.

Konya’da İnşaat denilince ilk akla gelen Enkay İnşaat tedarikçilerini seçerken ince eleyip sık dokuyarak çalışmalarına sürdürmektedir.

Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektörü denilince Enkay İnşaat, yeni projelerle gündemi değiştirmeye devam edecek.

Neredeyse bütün projelerde çocuk oyun alanları, basketbol sahası, spor parkı, kamelya oturma grupları gibi sosyal donatılarla donatan Enkay İnşaat, Konya’da Emlak sektöründe en fazla talep gören şirket konumunda.

Konya’da İnşaat’ın ondan sorulduğu bir dönem içindeyiz. Peki, neden Enkay İnşaat derseniz, Ali Doğan ve Durali Cömert’in, sımsıcak ilgisini başka hiçbir yerde göremezsiniz. Daire satın almazsanız bile tanışmaya ve bir çay içmeye her zaman bekleriz.

Enkay İnşaat hakkında günün her saati 7 gün 24 saat irtibata geçerek projeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Sonradan Banyo Yapımı

Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmayan evlerde sonradan banyo yapımı uygulaması ile ebeveyn banyo elde edilebiliyor.…

12 ay önce

IQOS Sigara Nedir?

Günümüzde insanlar iqos elektronik sigara modellerinden yararlanarak zararlı etkileri bir kenara bırakıyor. Süngerimsi filtre katmanı…

1 yıl önce

Modern Dış Cephe Kaplama Modelleri

Son yıllarda çok daha yaygınlaşan dış cephe mantolama firmaları arasında firmamız her zaman kaliteli ve…

1 yıl önce

Bursa’da Geleneksel Türk Kültürünü Yaşatıyoruz!

Almira Hotel Termal ve SPA merkezi içerisinde gelişmiş termal alanı ve gelenekselleşmiş Türk hamamı ile…

1 yıl önce

İngiltere’ye Gitmenin En Güvenilir Yolu

Günümüz koşullarında çok daha rahat bir şekilde İngiltere vizesi almanız için en güvenilir yolu gösteren…

1 yıl önce

Kaliteli Marka Kaliteli Hizmet

Arçelik Bursa olarak, çamaşır makineleri, buzdolapları, klimalar ve televizyonlar dahil olmak üzere çok çeşitli ev aletleri…

2 yıl önce