İstanbul’da Filipinli Bakıcı İhtiyaçlarınız İçin

İstanbul’da Filipinli Bakıcı İhtiyaçlarınız İçin

Filipinli bakıcı arıyorum ama bulamıyorum diyorsanız doğru adrese geldiniz. İstanbul başta olmak üzere İzmir, Ankara, Antalya gibi büyükşehirlerde bakıcıya ihtiyacı olan ailelerimiz için Filipin uyruklu bakıcı hizmeti sunmaktayız. Anadili ingilizce olan Filipinli bakıcılar sayesinde çocuğunuz büyürken hem Türkçe hem de İngilizceyi anadilleri gibi öğrenebileceklerdir.

Bakıcıların almış oldukları eğitimler sonucu çocuğunuzun gelişimie pek çok fayda sağlar. Birçok yönden avantaj sağlayan bakıcılara ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilir, aklınıza takılan sorulara cevaplar bulabilir aynı zamanda iletişim kanallarımız üzerinden bizlere ulaşarak dilediğiniz bakıcıya ulaşabilirsiniz.

Filipinli Bakıcının Aileniz İçin Olumlu Etkileri Nelerdir?

Çocuğumuzu bakıcıya emanet etmenden önce oldukça detaylı bir araştırma yaparak bize en güven veren adaya yönelik tercihimizi yaparız.  Samimi, güvenilir, dürüst oluşlarından dolayı çoğunlukla Filipinli bakıcı adayları aileler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Peki bu Filipinli bakıcıların çocuğunuz ve aileniz için olumlu etkileri var mıdır varsa nelerdir? Bunları sizin için araştırıp aşağıya sıraladık:

Filipinli bakici makale 4

  • Çocuğunuza ya da bebeğinize karşı ılımlı davranışlar sergiler, samimi, cana yakın aynı zamanda neşeli yaklaşmaktadırlar. Kısacası genel olumlu kişilik yapılarını çocuğunuza aktarır.
  • Çocuklarınızın ihtiyaçlarına yönelik planlarını oluştururken ebeveynlerin istek ve ihtiyaçlarına yönelik iş planı oluştururlar. İstek ve ihtiyaçlar doğrultusunda hem çocuğa hem ebeveyne yardımcı olmaktadır.
  • Pedagojik eğitime sahip olan bakıcılar çocuğun gelişimi ile ilgili bilgili olmaları açısından çocuğu doğru yönlendirmenin bilincindedirler.
  • Çocuklara ve bebeklere karşı nasıl davranılması gerektiğinin bilincinde olan Filipinli bakıcılar gelişimlerinde sorumluluk duygusu aşılamakta ve sosyalleşmeleri konusunda çocuklarınıza rehberlik etmektedir.
  • Anadil seviyesinde İngilizce dil bilgisine sahip olan Filipinli bakıcılar, çocuklarınıza kurallara uygun bir şekilde dil eğitimi vererek büyürken iki dili birden konuşmalarına öncülük etmektedir. Bu özellikleri bakımından aileler için önemli bir etkendir.
  • Yaşadığınız yere kolay bir şekilde uyum sağlayan Filipinli bakıcılar, şehir değiştirmeniz durumunda uyum konusunda sorun yaşamayacaktır.

Filipinli bakici makale 8

Yatılı Filipinli Bakıcı

Filipinli bakıcılar birçok açıdan avantajlı bir konuma sahiptir. Çocuk ve aileler için ihtiyaçlar doğrultusunda hareket etmektedirler. Bakıcılar ailelerin ihtiyaçları doğrultusunda yatılı kalıp kalmama şeklinde iş planı oluşturmaktadırlar.

Yatılı Filipinli bakıcı ücretleri sadece gündüz bakım hizmeti veren bakıcılara göre değişmektedir. Yoğun bir iş temposuna sahip olan ebeveynler için yatılı bakıcı hizmeti daha çok önerilmektedir.

İşin uzaması, mesaiye kalma gibi durumlarda çocuk evde yalnız kalmamış ve ebeveyn ekstra bakıcıya mesai ücreti ödememiş en önemlisi de bakıcının iş programı dışında gelişen durumlara karşı hem aile hem de bakıcı zor durumda kalmamış olur. Bu nedenle yatılı bakıcılar gündüz bakıcılarına göre yoğun iş temposuna sahip aileler için daha çok tercih edilmektedir.

Çocuk sabah akşam bakıcısı ile vakit geçireceğinden bakıcısına alışması da daha çabuk olacak, hem aile hem de bakıcı zorlanmayacaktır.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

İngiltere’ye Gitmenin En Güvenilir Yolu

İngiltere’ye Gitmenin En Güvenilir Yolu

ABD’de Oturum İzni

ABD’de Oturum İzni

İzmir’de Kolej Fiyatları 2021’de Ne Düzeyde?

İzmir’de Kolej Fiyatları 2021’de Ne Düzeyde?

İş Güvenliği Ne Zaman Zorunlu Kılındı?

İş Güvenliği Ne Zaman Zorunlu Kılındı?

Yorum Yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir